Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Počela izgradnja elektroenergetske infrastrukture za ski komplekse Cmiljača i Žarski

Objavljeno: 12.08.2019. 20:00 Autor: Uprava javnih radova
Izgradnja elektroenergetske infrastrukture za potrebe napajanja budućih žičara u okviru ski kompleksa Cmiljača i Žarski počela je pripremom za postavljanje trafostanice 35/10 na lokaciji Majstorovina u Bijelom Polju.

Pripremni radovi obuhvataju građevinske i zanatske poslove, u cilju izgradnje konstrukcije za buduću elektroenergetsku opremu. 

UJR

Vrijednost ove investicije, koju će Vlada Crne Gore finansirati kroz kapitalni budžet, iznosi više od 1,18 miliona eura, a izvođač se ugovorom obavezao da radove završi u roku od šest mjeseci od uvođenja u posao, odnosno početkom naredne godine. 

Projekat predstavlja dio aktivnosti koje Vlada u kontinuitetu realizuje u cilju valorizacije turističkih potencijala sjevera države. Za skijališta Cmiljača i Žarski je već ranije ugovorena montaža žičara, a procijenjena vrijednost kompletnih investicija na ova dva lokaliteta je više od 52 miliona eura.

UPRAVA JAVNIH RADOVA 
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?