Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ugovorena sanacija puta Han Garančića – Opasanica, vrijednosti blizu 430 hiljada eura

Objavljeno: 21.08.2019. 16:56 Autor: SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU
Vlada Crne Gore opredijelila je blizu 430 hiljada eura u Kapitalnom budžetu za sanaciju lokalnog puta Han Garančića – Opasanica u Podgorici, a Uprava javnih radova ugovorila je izvođenje radova. 

Podgoričko građevinsko preduzeće „Avio petrol“, koje je u toku postupka javne nabavke izabrano kao najpovoljniji ponuđač, obavezalo se da radove završi u roku od tri mjeseca od dana uvođenja u posao.

Projektom je predviđena rekonstrukcija puta u dužini od oko pola kilometra sa izgradnjom sistema za odvod atmosferskih voda, postavljanje saobraćajne signalizacije, podizanje novih i sanacija postojećih potpornih zidova visine tri do pet metara. Planirana je i izgradnja betonskih zidova, u cilju regulacije i uređenja korita rijeke Opasanice i njene pritoke –potoka, u dužini blizu 100 metara.

Realizacijom ovog projekta u značajnoj mjeri će biti povećana bezbjednost svih učesnika u saobraćaju, uz istovremeno omogućavanje kvalitetne putne povezanosti na području Hana Garančića i Opasanice.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?