Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Janović u Bijelom Polju: Još dinamičnije nastavljamo obnavljanje sportskih sala i terena

Janović u Bijelom Polju: Još dinamičnije nastavljamo obnavljanje  sportskih sala i terena
Datum objave 11.09.2019 13:51 | Autor Ministarstvo sporta i mladih | Izvor: Ministarstvo sporta i mladih

Ispis Štampaj stranicu


Ministar Nikola Janović svečano je otvorio renoviranu sportsku salu Srednje elektro-ekonomske škole u Bijelom Polju čiju je rekonstrukciju finansiralo Ministarstvo sporta i mladih.

Tom prilikom Janović je istakao da se omladini u Crnoj Gori moraju pružiti sportski sadržaji kakve zaslužuju kao i da je to jedan od ključnih ciljeva na kojem Vlada Crne Gore i Ministarstvo sporta i mladih predano rade već duži niz godina. O tome najbolje govori podatak da je od 2017.godine do danas Ministarstvo sporta i mladih sufinansiralo i finansiralo izgradnju i rekonstrukciju preko 30 sportskih sala i terena što je ujedno i najveći poduhvat u oblasti sportske infrastrukture još od obnove nezavisnosti Crne Gore.

Svečanom otvaranju prisustvovali su i predsjednik Opštine Bijelo Polje, Petar Smolović i direktor Srednje elektro-ekonomske škole Miodrag Ivezić, koji su se zahvalili ministru Janoviću na podršci i naporima koje Ministarstvo sporta i mladih ulaže u razvoj sportske infrastrukture na teritoriji Bjelopoljske opštine.MINISTARSTVO SPORTA I MLADIH