Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Janović u Bijelom Polju: Još dinamičnije nastavljamo obnavljanje sportskih sala i terena

Objavljeno: 11.09.2019. 19:51 Autor: Ministarstvo sporta i mladih

Ministar Nikola Janović svečano je otvorio renoviranu sportsku salu Srednje elektro-ekonomske škole u Bijelom Polju čiju je rekonstrukciju finansiralo Ministarstvo sporta i mladih.

Tom prilikom Janović je istakao da se omladini u Crnoj Gori moraju pružiti sportski sadržaji kakve zaslužuju kao i da je to jedan od ključnih ciljeva na kojem Vlada Crne Gore i Ministarstvo sporta i mladih predano rade već duži niz godina. O tome najbolje govori podatak da je od 2017.godine do danas Ministarstvo sporta i mladih sufinansiralo i finansiralo izgradnju i rekonstrukciju preko 30 sportskih sala i terena što je ujedno i najveći poduhvat u oblasti sportske infrastrukture još od obnove nezavisnosti Crne Gore.

Svečanom otvaranju prisustvovali su i predsjednik Opštine Bijelo Polje, Petar Smolović i direktor Srednje elektro-ekonomske škole Miodrag Ivezić, koji su se zahvalili ministru Janoviću na podršci i naporima koje Ministarstvo sporta i mladih ulaže u razvoj sportske infrastrukture na teritoriji Bjelopoljske opštine.































MINISTARSTVO SPORTA I MLADIH
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?