Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

 

Пријава злоупотребе службених возила

 

Јановић у Бијелом Пољу: Још динамичније настављамо обнављање спортских сала и терена

Јановић у Бијелом Пољу: Још динамичније настављамо обнављање  спортских сала и терена
Датум објаве 11.09.2019 13:51 | Аутор Министарство спорта и младих | Извор: Министарство спорта и младих

Испис Штампај страницу


Министар Никола Јановић свечано је отворио реновирану спортску салу Средње електро-економске школе у Бијелом Пољу чију је реконструкцију финансирало Министарство спорта и младих.

Том приликом Јановић је истакао да се омладини у Црној Гори морају пружити спортски садржаји какве заслужују као и да је то један од кључних циљева на којем Влада Црне Горе и Министарство спорта и младих предано раде већ дужи низ година. О томе најбоље говори податак да је од 2017.године до данас Министарство спорта и младих суфинансирало и финансирало изградњу и реконструкцију преко 30 спортских сала и терена што је уједно и највећи подухват у области спортске инфраструктуре још од обнове независности Црне Горе.

Свечаном отварању присуствовали су и предсједник Општине Бијело Поље, Петар Смоловић и директор Средње електро-економске школе Миодраг Ивезић, који су се захвалили министру Јановићу на подршци и напорима које Министарство спорта и младих улаже у развој спортске инфраструктуре на територији Бјелопољске општине.МИНИСТАРСТВО СПОРТА И МЛАДИХ