Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković poručio Nikšićanima povodom Dana opštine: Čestitam u ime zajedničkih pregnuća i sinergije kojoj se gradi novi kvalitet života u Nikšiću i cijeloj Crnoj Gori

Objavljeno: 17.09.2019. 23:18 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime građanima Nikšića, odbornicima u Skupštini opštine i lokalnom rukovodstvu Dan Opštine navodeći da to čini i u ime zajedničkih pregnuća i sinergije kojoj se gradi novi kvalitet života u Nikšiću i cijeloj Crnoj Gori.

„Nikšić je opština koja prati Vladine strateške razvojne politike usmjerene na sveukupan razvoj zemlje i poboljšanje kvaliteta života njenih građana. U vašem gradu već danas vidimo dinamičan ekonomski razvoj i uspjeh investicija – kako državnih tako i onih koje dolaze iz privatnog sektora. Država kroz svoje kapitalne projekte ulaže desetine miliona eura u više sektora, a u narednom periodu samo u putnu infrastrukturu Nikšića uložićemo preko 50 miliona“ – stoji u čestitki predsjednika Vlade Duška Markovića upućenoj predsjedniku Opštine Nikšić Veselinu Grboviću i predsjedniku Skupštine opštine Radivoju Nikčeviću.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?