Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Janović zasadio prve čemprese u Baru

Objavljeno: 08.10.2019. 20:15 Autor: Ministarstvo sporta i mladih
Ministar sporta i mladih, Nikola Janović je danas sa direktorom Uprave javnih radova, Rešadom Nuhodžićem, posjetio u Baru prostor gdje su za potrebe izgradnje društvene infrastrukture, posječena stabla čempresa koja su krasila ovaj prostor.

,,Kako je Premijer i obećao u februaru ove godine, danas smo ovdje da ovaj prostor obogatimo novim zasadom čempresa i na taj način vratimo dug prirodi i našoj okolini. Nije to samo ispunjavanje obaveze koju je preuzela Vlada, već je ovakve prostore potrebno čuvati i njegovati za potrebe svih građana Bara, a posebno naše omladine i naših najmlađih“ – istakao je Janović.

Ministarstvo sporta i mladih zauzeće svoje mjesto i kroz volonterizam i kroz angažovanje sportista i mladih kako bismo upravo njima i svim našim građanima, stvorili životni prostor kakav zaslužuju i sačuvali našu okolinu kao ključni razvojni resurs.



MINISTARSTVO SPORTA I MLADIH
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?