Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Za unapređenje uslova rada Sektora specijalne policije sedam miliona eura

Za unapređenje uslova rada Sektora specijalne policije sedam miliona eura
Datum objave 12.10.2019 10:00 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Služba za odnose s javnošćuKako bi unaprijedila uslove smještaja i rada pripadnika Sektora specijalne policije, Vlada Crne Gore će iz Kapitalnog budžeta investirati sedam miliona eura. Ugovor o realizaciji ovog projekta potpisali su Uprava javnih radova i podgorička kompanija “Čelebić”, kojoj je posao povjeren kroz postupak javnih nabavki.

O potrebi ulaganja u policiju, nedavno je govorio i predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković. Na Kolegijumu Uprave policije, povodom Dana unutrašnjih poslova, premijer Marković je rekao da je Vlada veoma svjesna da samo kadrovski i tehnološki osposobljene bezbjednosne službe mogu adekvatno odgovoriti tim izazovima. Dodao je i da Vlada neće štedjeti niti zakidati na stvaranju najboljih mogućih uslova za funkcionisanje policije, već naprotiv.

Projektom je predviđeno rušenje postojećih starih objekata koji se nalaze u podgoričkom naselju Zlatica i izgradnja novog kompleksa za potrebe pripadnika Sektora specijalne policije, koji će u njemu imati sve neophodne uslove za boravak i rad.

Između ostalog, planirani su administrativni centar, smještajni i sportski objekti, garaža i drugi sadržaji.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE