Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Za unapređenje uslova rada Sektora specijalne policije sedam miliona eura

Objavljeno: 12.10.2019. 16:00 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Služba za odnose s javnošćuKako bi unaprijedila uslove smještaja i rada pripadnika Sektora specijalne policije, Vlada Crne Gore će iz Kapitalnog budžeta investirati sedam miliona eura. Ugovor o realizaciji ovog projekta potpisali su Uprava javnih radova i podgorička kompanija “Čelebić”, kojoj je posao povjeren kroz postupak javnih nabavki.

O potrebi ulaganja u policiju, nedavno je govorio i predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković. Na Kolegijumu Uprave policije, povodom Dana unutrašnjih poslova, premijer Marković je rekao da je Vlada veoma svjesna da samo kadrovski i tehnološki osposobljene bezbjednosne službe mogu adekvatno odgovoriti tim izazovima. Dodao je i da Vlada neće štedjeti niti zakidati na stvaranju najboljih mogućih uslova za funkcionisanje policije, već naprotiv.

Projektom je predviđeno rušenje postojećih starih objekata koji se nalaze u podgoričkom naselju Zlatica i izgradnja novog kompleksa za potrebe pripadnika Sektora specijalne policije, koji će u njemu imati sve neophodne uslove za boravak i rad.

Između ostalog, planirani su administrativni centar, smještajni i sportski objekti, garaža i drugi sadržaji.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?