Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

U zvaničnoj posjeti Crnoj Gori u utorak ministar ekonomije i energetike SR Njemačke Peter Altmajer na čelu delegacije njemačkih poslanika i privrednika

Objavljeno: 22.10.2019. 00:39 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković razgovaraće u utorak, 22. oktobra, sa njemačkim saveznim ministrom ekonomije i energetike Peterom Altmajerom i delegacijom SR Njemačke koja će doputovati u zvaničnu posjetu našoj zemlji.

Jedna od glavnih tema razgovora premijera Markovića i potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem Milutina Simovića sa delegacijom SR Njemačke biće, kako je najavljeno prilikom Premijerovog sastanka sa ministrom Altmajerom, proljetos u Berlinu, produbljivanje privredne saradnje i intenziviranje njemačkih investicija u Crnu Goru.

U njemačkoj delegaciji, koja broji više od trideset članova, su pored članova Kabineta ministra Altmajera, predstavnici Bundestaga i Njemačke privredne komore te njemački privrednici.

Tokom posjete biće potpisan Sporazum o partnerstvu u administraciji između Vlade Crne Gore i Vlade SR Njemačke.

Po završetku razgovora potpredsjednik Simović i ministar Altmajer daće izjave za javnost i odgovoriti na pitanja novinara.


SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?