Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Nuhodžić se sastao sa predstavnicima crnogorske dijaspore u Skoplju

Objavljeno: 20.11.2019. 16:57 Autor: MUP
Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić poručio je u Skoplju tokom sastanka sa Borisom Popivodom, predsjednikom Crnogorske zajednice i predstavnicima dijaspore u Republici Sjevernoj Makedoniji da naši iseljenici daju značajan doprinos matičnoj državi poslovnim, kulturnim, umjetničkim i drugim aktivnostima i da je saradnja sa dijasporom visoko na listi prioriteta Vlade.

Ministar Nuhodžić je iskazao zadovoljstvo susretom sa predstavnicima udruženja koja djeluju u Skoplju i uputio izraze zahvalnosti na njihovoj posvećenosti daljoj afirmaciji i jačanju ugleda Crne Gore. Tom prilikom, Nuhodžić je govorio o ekonomskom, razvojnom i infrastrukturnom napretku koji je Vlada Crne Gore ostvarila u prethodnom periodu.

Predstavnici iseljeničkih udruženja iskazali su zadovoljstvo susretom sa ministrom unutrašnjih poslova i zahvalili na kontinuiranoj podršci koju Vlada Crne Gore pruža dijaspori u Sjevernoj Makedoniji.

„Nakon obnove nezavisnosti, želimo da dodatno osnažimo veze i unaprijedimo saradnju Crne Gore sa dijasporom. Vrata Ministarstva unutrašnjih poslova će vam uvijek biti otvorena“, zaključio je ministar Nuhodžić.
    
MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?