Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković čestitao jubilej portalu Analitika

Objavljeno: 07.12.2019. 16:01 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je, u ime Vlade i u svoje lično, portalu Analitika važan jubilej - prvu deceniju postojanja.

"Portal Analitika za prethodnih 10 godina bila je hroničar napretka crnogorskog društva, izgradnje demokratskih institucija, prihvatanja evropskih vrijednosti i obezbjeđivanja boljeg života za naše građane", navodi se u čestitki premijera Markovića.

Vlada je, dodaje se, posvećena kreiranju povoljnijeg ambijenta za rad medija, podsticanju medijskog pluralizma, a kroz novi Zakon o medijima i konstituisanje posebnog fonda, omogućićemo bolju održivost medija i kvalitetniji rad novinara.

"Tačna i objektivna informacija, smještena u ispravan kontekst, jeste potreba savremenih društava, a vaš portal doprinosi profesionalnom opredjeljenju ukupne medijske scene", piše u čestitki predsjednika Vlade. 

U to ime, uredništvu i zaposlenima Analitike čestitao je deceniju uspješnog rada.

KABINET PREDSJEDNIKA VLADE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?