Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković čestitao Danilovgrađanima Dan opštine: Zajednički napori Vlade i lokalnog rukovodstva rezultirali su napretkom Danilovgrada, nastavljamo istim pravcem razvoja

Objavljeno: 08.12.2019. 15:34 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Premijer Duško Marković čestitao je u svoje ime i u ime Vlade građanima Danilovgrada, odbornicima u Skupštini opštine i opštinskom rukovodstvu 9. decembar – Dan opštine ocjenivši da su zajednički napori Vlade i lokalne uprave rezultirali napretkom Danilovgrada koji je danas sredina podsticajna za investicije i administrativno uređena u interesu razvoja i kvaliteta života građana.

„Vlada dodatno osnažuje razvoj Danilovgrada kroz izgradnju kapitalne i društvene infrastrukture. Samo za izgradnju bulevara od Podgorice i rekonstrukciju starog puta Podgorica - Danilovgrad, uložićemo blizu trideset miliona eura, što će donijeti novi kvalitet života građanima Bjelopavlića. Stopa nezaposlenosti u danilovgradskoj opštini primjetno je ispod državnog prosjeka, a nove investicije započete ovih dana otvaraju perspektivu za nova zapošljavanja i viši životni standard“ – stoji u čestitki predsjednika Vlade Duška Markovića upućenoj predsjednici Opštine Danilovgrad Zorici Kovačević i predsjedniku Skupštine opštine Zoranu Boškoviću.

Premijer u čestitki dalje navodi da takav razvoj Danilovgrada dodatno upotpunjuje pozitivne rezultate i trendove crnogorske ekonomije i da Vlada i rukovodstvo ove opštine nastavljaju zajednički istim pravcem razvoja i napretka.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?