Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ugovorena rekonstrukcija mosta na rijeci Vruji, na putu Plav - Gusinje

Objavljeno: 29.01.2020. 17:36 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Vlada Crne Gore investiraće blizu 400 hiljada eura u rekonstrukciju mosta na rijeci Vruji, na dionici puta Plav – Vojno selo – Gusinje, predviđeno je ugovorom o izvođenju radova, koji je Uprava javnih radova potpisala sa podgoričkim preduzećem OGP “Fidija”.

Rok za završetak radova je četiri mjeseca od dana uvođenja izvođača u posao.

Riječ je o jednom od segmenata sveobuhvatnog projekta modernizacije kompletne dionice od Plava do Gusinja, u dužini od oko 10 kilometara. Prva faza sanacije, kojom je obuhvaćeno 1,2 kilometra puta, je u toku, a vrijednost posla je oko 850 hiljada eura.

Uprava javnih radova je krajem protekle godine sa preduzećem “Putevi Bar” ugovorila rekonstrukciju preostalog dijela puta od devet kilometara, u koju će Vlada iz kapitalnog budžeta uložiti 3,5 miliona eura. Radovi će početi čim dozvole vremenske prilike. 

Ova investicija je jedna od najvećih na tom području, a omogućiće bezbjednije odvijanje saobraćaja i bolju putnu povezanost između plavske i gusinjske opštine. 

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?