Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Panel debata na temu: „Nova metodologija u procesu pristupanja EU: prednosti i nedostaci“

Objavljeno: 27.02.2020. 18:46 Autor: KEI
Generalni sekretarijat Vlade Crne Gore organizuje panel debatu na temu: „Nova metodologija u procesu pristupanja EU: prednosti i nedostaci“, s ciljem pojaąnjenja novog pristupa u politici proąirenja.

Panelisti će biti glavni pregovarač Aleksandar Drljević, predsjednik Odbora za evropske integracije Skupątine Crne Gore Slaven Radunović, predsjednica Crnogorske panevropske unije, prof. dr Gordana Đurović i izvrąna direktorica NVO Centar za građansko obrazovanje Daliborka Uljarević.

Događaj će biti prilika da se, kroz konstruktivnu razmjenu miąljenja, sagledaju svi aspekti novog pristupa Evropske komisije i osvijetle prednosti i nedostaci prihvatanja novog modela od strane Crne Gore.

Panel debata će biti održana u petak, 28. februara 2020. u Sportsko – kulturnom centru Univerziteta Crne Gore (ul. Baku br. 1), sa početkom u 12:00 sati.

Skup se organizuje u okviru projekta EU4ME koji finansira Evropska unija.

Pozivamo medije da isprate događaj.

SEKTOR ZA INFORMISANJE JAVNOSTI O EVROPSKOJ UNIJI I PROCESU PRISTUPANJA EVROPSKOJ UNIJI
GENERALNI SEKRETARIJAT VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?