Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković doputovao u Sofiju u zvaničnu posjetu Republici Bugarskoj

Objavljeno: 28.02.2020. 03:06 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković doputovao je večeras u Sofiju u zvaničnu posjetu Republici Bugarskoj na poziv predsjednika Savjeta ministara Bojka Borisova.

Premijeru Markoviću će u petak ujutro biti priređen svečani doček ispred Savjeta ministara nakon kojeg će uslijediti zvanični razgovori dviju delegacija i sastanci predsjednika Vlade Crne Gore sa visokim zvaničnicima zemlje domaćina.

Zvanična posjeta predsjednika Vlade Crne Gore Republici Bugarskoj predstavlja nastavak dinamičnog političkog dijaloga i priliku za razgovore o modalitetima daljeg razvoja bilateralnih odnosa dviju prijateljskih država i saveznica u NATO-u. Očekuje se da u tom smislu tokom zvaničnih razgovora u Sofiji posebno bude riječi o intenziviranju međudržavne saradnje u oblastima odbrane, energetike, turizma, poljoprivrede, infrastrukture i saobraćaja, kulture i zdravstva te za uspostavljanje saradnje u oblasti sporta i mladih.

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimke svečanog dočeka i svih segmenata zvanične posjete.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?