Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Nuhodžić prošle noći sa policajcima na terenu: Donijete mjere neophodne, institucije odlučne da nepoštovanje procesuiraju bez izuzetka

Objavljeno: 31.03.2020. 19:47 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Ministar unutrasnjih poslova Mevludin Nuhodžić obišao je prošle noći policajce koji kontrolišu poštovanje mjera Nacionalnog koordinacionog tijela i poručio da su mjere donijete sinoć neophodne za zaštitu građana u predstojećem kritičnom periodu, da vjeruje da će građani poštovati mjere, i da su nadležne institucije odlučne da sve mjere sprovedu bez izuzetka.

„Neće biti tolerancije, neće biti pošteđenih, neće biti privilegovanih. Svi koji ne budu poštovali mjere biće procesuirani bez izuzetka“ – poručio je ministar.

Rekao je da se uvjerio da policija radi odgovorno svoj težak i rizičan posao čineći ogromne napore da zaštiti zdravlje svih nas.

„Policijski službenici, večeras sam se u to uvjerio, rade posao profesionalno, posvećeno i požrtvovano. I kao ministar unutrašnjih poslova im se zahvaljujem. Ne samo policajcima sa kojima sam večeras razgovarao nego i svima onima koji su širom Crne Gore večeras na zadacima i svakog dana na teškom i odgovornom poslu u interesu našeg zdravlja i naših života. Želim da se zahvalim i rukovodstvu policije koje je u ovoj teškoj i specifičnoj situaciji dobro planiralo aktivnosti u vezi sa koronavirusom“ – rekao je ministar.

Podsjetivši da ovu bitku možemo dobiti samo svi zajedno ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić je pozvao na odgovornost svakog građanina.

„Moramo biti individualno odgovorni da poštujemo mjere i propise koje donose nadležni organi, a koji su u interesu našeg zdravlja i zdravlja građana Crne Gore. Jedino tako možemo pobijediti“ – kazao je ministar Nuhodžić dodajući da je policija uvijek uz svoj narod i svoju državu.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?