Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Duško Marković čestitao Ramazanski bajram: Čuvamo multikonfesionalnost kao našu temeljnu vrijednost

Objavljeno: 23.05.2020. 18:32 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i svoje lično reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti Ramazanski bajram.

„Solidarnost, povjerenje i međusobno razumijevanje bili su naš najsnažniji adut prethodnih mjeseci u borbi sa pandemijom koja je zadesila cijeli svijet. A snagu tih vrijednosti imali smo prilike da provjerimo i u vremenu naše borbe za nezavisnu, demokratsku i prosperitetnu Crnu Goru. Čuvajući multikonfesionalnost kao našu temeljnu vrijednost, uvidjeli smo da su naše razlike naša prednost, i da su one naš zajednički ulog za Crnu Goru. U to ime, uz najbolje želje da praznik provedete u dobrom zdravlju – sa porodicom, prijateljima i komšijama, još jednom vam čestitam ovaj veliki praznik“ – navodi se u ramazanskoj čestitki predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?