Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Nastavljen ciklus obuka u okviru IPA projekta “Tehniča podrška grant korisnicima u implementaciji projekata”

Objavljeno: 30.06.2020. 19:38 Autor: Ministarstvo nauke
Ministarstvo nauke

Ministarstvo nauke i konsultantska firma International Consulting Expertise (ICE) koja sprovodi IPA projekat “Tehniča podrška grant korisnicima u implementaciji projekata”, organizovali su danas, 30. juna 2020. godine u Ministarstvu nauke, radionicu na temu “Projektni menadžment, monitoring, vidljivost i komunikacija”. Obuka predstavlja planirane aktivnosti na pomenutom projektu i ima za cilj da ojača vještine učesnika u ovim oblastima (korisnika projekata iz Kolaborativne grant šeme za inovativne projektne ideje i predstavnika Ministarstva nauke koji su zaduženi za realizaciju aktivnosti iz domena IPA programa).

Radionicu je vodio tim lider projekta, g-din Boško Nektarijević.

Projekat “Tehniča podrška grant korisnicima u implementaciji projekata” realizuje se kroz IPA Program EU i CG za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu. Ugovor je počeo sa realizacijom od 31. jula 2019. godine i traje 18 mjeseci.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 116.000,00 EUR.

Naredni ciklus obuka održaće se tokom jula mjeseca.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?