Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Panel debata: „Predsjedavanje EU 2020: Pogled u budućnost“

Objavljeno: 05.07.2020. 16:07 Autor: KEI
Generalni sekretarijat Vlade, u saradnji sa Crnogorskom panevropskom unijom organizuje panel debatu: „Predsjedavanje EU 2020: pogled u budućnost“. Skup se organizuje povodom osme godišnjice pristupnih pregovora, kao i završetka predsjedavanja Hrvatske Savjetom Evropske unije i preuzimanja Predsjedništva od strane Njemačke.

Na panelu će govoriti glavni pregovarač Aleksandar Drljević, predsjednica Crnogorske panevropske unije (CPEU) prof. dr Gordana Đurović i ambasadori Republike Hrvatske i Njemačke u Crnoj Gori Veselko Grubišić i Robert Hajnrih Veber.

Skup će biti prilika za razmjenu mišljenja o rezultatima hrvatskog i planovima njemačkog predsjedavanja EU, u kontekstu evropske perspektive Zapadnog Balkana, aktuelnoj situaciji u EU, kao i planovima i obavezama Crne Gore u nastavku pregovaračkog procesa.

Panel debata će se održati u ponedjeljak, 6. jula 2020. u Sportsko – kulturnom centru Univerziteta Crne Gore (ul. Baku br. 1), sa početkom u 12:00 sati.

Skup se organizuje u okviru projekta EU4ME koji finansira Evropska unija.

Skup će se organizovati u skladu sa mjerama koje je donijelo NKT. S tim u vezi, molimo da prisutni ponesu maske.

Pozivamo medije da isprate događaj.

SEKTOR ZA INFORMISANJE JAVNOSTI O EVROPSKOJ UNIJI I PROCESU PRISTUPANJA EVROPSKOJ UNIJI
GENERALNI SEKRETARIJAT VLADE CRNE GORE




Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?