Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Duško Marković završio posjetu Briselu susretima sa Johanesom Hanom i Miroslavom Lajčakom

Objavljeno: 15.07.2020. 14:20 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković završio je zvaničnu posjetu institucijama Evropske unije sastancima sa komesarom EU za budžet i administraciju Johanesom Hanom i neformalnim susretom sa specijalnim predstavnikom EU za Zapadni Balkan i dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.

Bilo mi je zadovoljstvo da razmijenim mišljenja na aktuelne teme sa komesarom EU za budžet i administraciju. Crna Gora i region Zapadnog Balkana u njemu imaju prijatelja i podržavaoca našeg evropskog puta – saopštio je Premijer nakon sastanka sa Johanesom Hanom održanom u sjedištu Evropske komisije.

Služba za odnose s javnošćuNeformalni susret sa Miroslavom Lajčakom premijer Duško Marković je ocijenio srdačnim rekavši da je riječ o prijatelju Crne Gore i odličnim poznavaocem regiona.

Njegov rad kao specijalnog predstavnika EU za Zapadni Balkan i dijalog Beograda i Prištine od ključne je važnosti za rješavanje preostalih otvorenih pitanja u regionu. U tome će uvijek imati punu podršku Grne Gore – zaključio je premijer Duško Marković.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?