Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

 

Пријава злоупотребе службених возила

 

Састанак министара иностраних послова земаља чланица Централноевропске иницијативе (ЦЕИ)

Датум објаве 14.06.2010 18:02 | Аутор Биро

Испис Штампај страницу


Министар иностраних послова Црне Горе Милан Роћен, у својству предсједавајућег Централноевропском иницијативом, биће домаћин састанка министара иностраних послова земаља чланица ЦЕИ. Састанак ће се одржати у Будви, 15. јуна 2010. године на тему “Регионална сарадња у контексту европских интеграција”.

Министарском састанку ће присуствовати шефови дипломатија Италије, Србије, Албаније, Словачке, Босне и Херцеговине и Македоније, као и високи представници министарства иностраних послова земаља чланица, генерални секретар ЦЕИ и представници ЕК и ЕБРД.

Састанак, који је затворен за јавност, ће се одржати у хотелу “Сплендид”, са почетком у 10.30 сати (сниматељи и фоторепортери могу снимити атмосферу прије званичног почетка). Након завршетка састанка, у 13,00 сати планирана је заједничка фотографија учесника скупа. Конференција за медије, на којој ће учествовати Троика Румунија-Црна Гора-Србија, министар иностраних послова Републике Италије и генерални секретар ЦЕИ почеће у 13,30 сати.

Молимо представнике медија који желе да присуствују овом годађају да испуне Формулар за акредитацију.доц и пошаљу га, заједно са својом фотографијом, на адресу биро@гов.ме, најкасније до 14. јуна у 13.00 сати.

Формулар за акредитацију.доц