Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Sastanak ministara inostranih poslova zemalja članica Centralnoevropske inicijative (CEI)

Objavljeno: 15.06.2010. 00:02 Autor: Biro

Ministar inostranih poslova Crne Gore Milan Roćen, u svojstvu predsjedavajućeg Centralnoevropskom inicijativom, biće domaćin sastanka ministara inostranih poslova zemalja članica CEI. Sastanak će se održati u Budvi, 15. juna 2010. godine na temu “Regionalna saradnja u kontekstu evropskih integracija”.

Ministarskom sastanku će prisustvovati šefovi diplomatija Italije, Srbije, Albanije, Slovačke, Bosne i Hercegovine i Makedonije, kao i visoki predstavnici ministarstva inostranih poslova zemalja članica, generalni sekretar CEI i predstavnici EK i EBRD.

Sastanak, koji je zatvoren za javnost, će se održati u hotelu “Splendid”, sa početkom u 10.30 sati (snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti atmosferu prije zvaničnog početka). Nakon završetka sastanka, u 13,00 sati planirana je zajednička fotografija učesnika skupa. Konferencija za medije, na kojoj će učestvovati Troika Rumunija-Crna Gora-Srbija, ministar inostranih poslova Republike Italije i generalni sekretar CEI počeće u 13,30 sati.

Molimo predstavnike medija koji žele da prisustvuju ovom godađaju da ispune Formular za akreditaciju.doc i pošalju ga, zajedno sa svojom fotografijom, na adresu biro@gov.me, najkasnije do 14. juna u 13.00 sati.

Formular za akreditaciju.doc

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?