Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Delegacija Ministarstva odbrane na Međunarodnoj naučno-stručnoj konferenciji u Skoplju

Objavljeno: 23.04.2012. 22:20 Autor: mod

Delegacija Ministarstva odbrane Crne Gore učestvovala je 22. i 23. aprila, na Međunarodnoj naučno-stručnoj konferenciji „Uloga rezervnog sastava kao podrška misiji i zadacima Vojske u globalnom okruženju u 21. vijeku“. Konferencija je održana u Skoplju, pod pokroviteljstvom Ministarstva odbrane Republike Makedonije.

Delegaciju Ministarstva odbrane Crne Gore činili su potpukovnik Radoljub Vitorović i kapetan Vladan Martić, koji su tom prilikom istakli da je Crna Gora u fazi uspostavljanja i izgradnje koncepta rezervnog sastava, u skladu sa NATO standardima, ali da realizacija mnogih aktivnosti zavisi od priliva budžetskih sredstava.

Zaključak svih učesnika naučno-stručne konferencije jeste visoka uspješnost i kvalitet sastanka na kome je postignuta razmjena iskustava i ostvareno mnogo prijateljskih veza sa predstavnicima zemalja učesnica.

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?