Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Korigovana lista kandidata za članstvo u Savjetu za razvoj nevladinih organizacija i javni poziv za dostavljanje podrške kandidatima

Objavljeno: 13.06.2014. 00:14 Autor: IZ KANCELARIJE ZA SARADNJU SA NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA
A - U skladu sa Odlukom o Savjetu za razvoj nevladinih organizacija ("Službeni list CG", broj 21/14) i Javnim poziv nevladinim organizacijama za predlaganje kandidata za članstvo u Savjetu za razvoj nevladinih organizacija, Kancelarija za saradnju sa nevladinim organizacijama, objavila je 10. juna o.g. LISTU KANDIDATA za članstvo u Savjetu, po odgovarajućem području djelovanja iz člana 8 Odluke i nazive nevladinih organizacija koje su ih predložile, koji su predloženi u skladu sa čl. 11 i 12 Odluke, a objavljivanje dostavljenih biografija kandidata odloženo je do pribvaljanja posebnih saglasnosti kadnidata za njihovo objavljivanje u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

U međuvremenu, 11. Juna o.g. gospođa AMRA STRUJIĆ odustala je od kandidature za članstvo u Savjetu, zbog čega je Lista korigovana, tako da Kancelarija objavljuje KORIGOVANU LISTU KANDIDATA sa 21 kandidatkinjom/kandidatom, umjesto prethodnih 22. 

B - Kancelarija, uz Korigovanu listu, ponovo objavljuje i JAVNI POZIV nevladinim organizacijama za dostavljanje podrške kandidatima sa Korigovane liste kandidata za članstvo u Savjetu, uz napomenu da ukoliko je neka NVO poslala podršku kandidatkinji koja je odustala, može podržati nekog drugog kandidata. 

Rok za davanje podrški kandidatima je 25. jun 2014. godine

Korigovana lista kandidata i Javni poziv za dostavljanje podrške kandidatima može preuzeti sa www.gov.me/biblioteka/izvjestaji, obrazac za davanje podrške kandidatu sa www.gov.me/biblioteka/obrasci, a dostavljene biografske podatke, sa čijim objavljivanjem su se predloženi kandidati saglasili, možete preuzeti ovdje.

IZ KANCELARIJE ZA SARADNJU SA 
NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?