Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Održan treći kvartalni sastanak sa predstavnicima/cama NVO

Objavljeno: 16.09.2014. 20:58 Autor: PR služba

U okviru redovnih aktivnosti predviđenih za treći kvartal tekuće godine , danas je u prostorijama Ministarstva za ljudska i manjinska prava održan sastanak predstavnika ministarstva i NVO koji se bave pitanjima zaštite i unapređenja manjinskih prava. Sastanku su prisustvovali predstavnici/e sljedećih nevladinih organizacija: Forum Bošnjaka, ženskea RAE mreža ,,Prva“, Matica muslimanska, koalicija ,,Romi i Egipćani zajedno,” ,,Juventas”, Koalicija ,,Romski krug,”, CEDEM, ,,Mladi Romi” i ,,Građanska alijansa”.

U ime Ministarstva v.d. generalnog direktora Direktorata za zaštitu manjinskih prava i sloboda, Leon Gjokaj upoznao je sve prisutne sa dosadašnjim rezultatima saradnje kao i sa planovima za buducu saradnju, ističući da je dosadašnja saradnja na odličnom nivou.

Predstavnici nevladinih organizacija su se složili da je sastanak bio veoma konstruktivan. Oni su iznijeli sugestije za bolji rad Fonda za manjine , nacionalnih savjeta i ocijenili da saradnja državnih organa i Nvo sektora postaje kvalitetnija i intenzivnija kada je u pitanju oblast zaštite i unapređenja prava i sloboda manjinskih naroda i drugih nacionalnih zajednica u Crnoj Gori.

PR služba Ministarstva za ljudska i manjinska prava

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?