Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministarka Kovačević u radnoj posjeti opštini Mojkovac

Objavljeno: 21.04.2016. 23:15 Autor: Ministarstvo rada i socijalnog staranja
Ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević posjetiće u petak 22. aprila 2016.godine opštinu Mojkovac, gdje će razgovarati sa predsjednikom opštine Dejanom Medojevićem. Sastanak sa predsjednikom Medojevićem biće održan u zgradi opštine u 11.00 sati.

Nakon sastanka (u 11.35), ministaka Kovačević obići će Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju, kao i radove na izgradnji stambene zgrade za porodice iz naselja Rudnica kojima su u požaru, u februaru mjesecu ove godine, izgorjele barake.

U 12.00 sati, u multimedijalnoj sali opštine, ministarka Kovačević će zajedno sa predsjednikom opštine Dejanom Medojevićem i šefom kancelarije UNICEF Bendžaminom Perksom govoriti na promociji dnevnih centara za djecu sa smetnjama u razvoju.

Na promociji dnevnih centara govoriće takođe i direktorica Centra za socijalni rad u Mojkovcu Sonja Damjanović,direktorica JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju u Nikšiću Radojka Koprivica, direktor JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju "TISA" Bijelo Polje Ensad Omerović direktorica JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju u Mojkovcu Dragica Vučinić, kao je predstavnici Udruženja roditelja djece sa smetnjama u razvoju u Mojkovcu i NVO-a koje se bave promocijom prava djece sa smetnjama u razvoju.

Agendu promocije Dnevnih centara za djecu sa smetnjama u razvoju možete preuzeti ovdje.

Ministarstvo rada i socijalnog staranja
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?