Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Prvi sajam predškolskog vaspitanja i obrazovanja

Objavljeno: 22.06.2017. 19:21 Autor: PR služba Ministarstva prosvjete

Prvi sajam predškolskog vaspitanja i obrazovanja u organizaciji JPU “Đina Vrbica” biće održan u petak, 23. juna, u hotelu Ramada s početkom u 10 sati.

U sklopu Sajma biće realizovan okrugli sto na temu "Predškolsko vaspitanje i obrazovanje - u korak s promjenama", na kojem će govoriti stručni saradnici i vaspitači Ustanove. U drugom dijelu Sajma gosti će moći da pogledaju produkte i ručno rađene didaktičke materijale i sredstva koje vaspitači koriste u radu sa djecom.

U skladu sa ciljevima Strategije ranog i predškolskog vaspitanja i obrazovanja u Crnoj Gori (2016-2020) na Sajmu će biti prezentovan i Priručnik za rad sa djecom uzrasta 4-5 godina. Priručnik je nastao kao produkt jednogodišnjeg rada vaspitača srednjih vaspitnih grupa iz 14 vaspitnih jedinica JPU “Đina Vrbica”.

Koristimo priliku da vas pozovemo da ispratite događaj i date doprinos promociji, važnosti i značaju predškolskog vaspitanja i obrazovanja u Crnoj Gori.

PR Služba Ministarstva prosvjete

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?