Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Konkurs za britanske Chevening stipendije za akademsku 2018/2019. godinu

Objavljeno: 26.09.2017. 14:42 Autor: PR služba Ministarstva prosvjete

Obavještavamo sve zainteresovane da je otvoren Konkurs za britanske Chevening stipendije za akademsku 2018/2019. godinu, za kandidate iz Crne Gore.

Rok za prijavljivanje je 7. novembar 2017. godine do 12:00 sati (prema GMT -griničko srednje vrijeme).

Chevening stipendije su dio globalnog programa stipendiranja Vlade Velike Britanije. Program se odnosi na postdiplomske studije u Velikoj Britaniji, a finansira ga britansko Ministarstvo spoljnih poslova sa svojim partnerskim organizacijama.

Chevening stipendije pokrivaju sve troškove i namijenjene su talentovanim profesionalcima koji su budući lideri. Dodjeljuju se za jednu akademsku godinu, za master nivo, za studiranje na bilo kojem od vodećih britanskih univerziteta.

Detaljne informacije o ovim stipendijama, aplikacione formulare, uputstvo za apliciranje i kontakt detalje, zainteresovani kandidati mogu dobiti na internet adresi Ambasade Velike Britanije u Podgorici: www.ukinmontenegro.fco.gov.uk ili www.chevening.org/montenegro

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?