Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv za konsultovanje zainteresovane javnosti povodom izrade Akcionog plana za 2018. godinu za implementaciju Startegije za unapređenje kvaliteta života LGBT osoba u Crnoj Gori 2013-2018.

Objavljeno: 29.11.2017. 18:50 Autor: PR služba

Na osnovu člana 3 Uredbe  o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija Ministarstvo za ljudska i manjinska prava upućuje Javni poziv za konsultacije  zainteresovanim LGBT osobama, LGBT grupama i nevladinim organizacijama, nevladinim organizacijama iz oblasti ljudskih prava i sloboda, LGBT roditeljima, učeničkim, nastavničkim, roditeljskim, studentskim i akademskim asocijacijama, političkim partijama, sindikatima i udruženjima poslodavaca, novinarima, medijima i novinarskim i medijskim asocijacijacijama, sportistima, sportskim organizacijama i klubovima, navijačkim grupama, školama i akademskim institucijama, zdrastvenim, obrazovnim i ustanovama kulture, turističkim organizacijama i preduzećima, lokalnim samoupravama, nacionalnim i lokalnim radio difuznim javnim emiterima, svim državnim organima, instituciji Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore i drugima, da se uključe u postupak pripreme Akcionog plana za 2018. godinu.

Javni poziv možete preuzeti ovdje:Javni poziv .pdf

Formular za dostavljanje predloga mjera možete preuzeti ovdje:Formular za dostavljanje predloga mjera za Akcioni plan za 2018 (1).doc

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?