Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Obavještenje: Nema predloženih predstavnika/ca NVO za člana/ce ranih grupa za izradu pravilnika u oblasti srednjeg obrazovanja i obrazovanja odraslih

Objavljeno: 18.12.2017. 21:00 Autor: PR služba Ministarstva prosvjete
Na osnovu Javnog poziva koji je Ministarstvo prosvjete objavilo 23. novembra 2017. godine, za predlaganje predstavnika/ca NVO za člana/ce ranih grupa za izradu Pravilnika o načinu, postupku i vrednovanju kriterijuma za upis učenika u gimnaziju, Pravilnika o vrednovanju kriterijuma za upis učenika u stručnu školu, Pravilnika o načinu i postupku polaganja stručnog ispita, Pravilnika o načinu, postupku i vremenu polaganja maturskog ispita u gimnaziji, Pravilnika o načinu i postupku sprovođenja andragoškog osposobljavanja i Pravilnik o sadržaju, načinu vođenja i čuvanja andragoške evidencije i dokumentacije, nije bilo predloženih predstavnika nevladinih organizacija za člana radne grupe.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?