Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinje: Kontrolisano 12 bezbjednosno interesantnih lica; pronađen kokain

Objavljeno: 03.01.2018. 23:19 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su uz podršku službenika Posebne jedinice policije i Centra bezbjednosti Podgorica izvršili raciju u ugostiteljskim objektima „1516” koji se nalazi u ulici Desete Crnogorske i „Tag” u ulici Njegoševoj.

Naime, službenici OB Cetinje su uz podršku PJP CB Podgorica, 01.01.2018. godine, u ugostiteljskom objektu „Tag”, u jednom od separea, pronašli odbačen zamotuljak u kojem se nalazila praškasta materija bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain mase oko 0,4 grama.

Daljim provjerama policijski službenici su došli do saznanja da su u tom separeu boravila bezbjednosno intresantna lica S.K.(24), M.M. (22) i I.M.(22), svi iz Cetinja. Od ovih lica su prikupljena obavještenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Postupajući po planskim preventivnim aktivnostima službenici OB Cetinje izvršili su pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica na teritoriji Opštine Cetinje, kojom prilikom je kontrolisano ukupno 12 bezbjednosno interesantnih lica.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?