Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Crna Gora kao zemlja partner na specijalizovanom sajmu turizma ReiseMarkt Rhein – Neckar – Pfalz u Manhajmu

Objavljeno: 09.01.2018. 14:19 Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Berlinu i Crnogorskim turističkim udruženjem, po prvi put, kao zemlja partner, predstavlja turističku ponudu naše destinacije na sajmu turizma ReiseMarkt Rhein – Neckar – Pfalz, koji se održava od 5. do 7. januara u njemačkom gradu Manhajmu.

Budući da je Crnoj Gori pripala čast da bude zemlja partner ovogodišnjeg sajma, na otvaranju je govorio ambasador Crne Gore u SR Njemačkoj dr Ranko Vujačić.

Kako su izlagači na sajmu njemačke i međunarodne turističke kompanije, društva i udruženja, sajam predstavlja odličnu priliku za promociju, uspostavljanje kontakata i ostvarivanja saradnje u cilju privlačenja većeg broja turista sa ovog tržišta.

Pored predstavljanja na štandu, Crna Gora će se dodatno promovisati kroz prezentacije ponude s akcentom na aktivni turizam na glavnoj sajamskoj bini i brojne intervjue za njemačke medije kao što su Mannheimer Morgen, Merian itd.

Kao posebna prednost za povezivanje sa ovim tržištem istaknuta je direktna avio - linija nacionalnog avioprevoznika Montenegro Airlinesa od Podgorice ka Frankfurtu koji je 86 km udaljen od Manhajma.

ReiseMarkt Rhein – Neckar – Pfalz je sajam specijalizovan za aktivni turizam i kampovanje, koji okuplja više od 100 njemačkih i međunarodnih izlagača i preko 10.000 posjetilaca



PR služba Nacionalne turističke organizacije Crne Gore

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?