Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinje: Pronađen revolver, municija i drugi predmeti

Objavljeno: 08.01.2018. 20:40 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Cetinje su, postupajući na osnovu operativnih informacija, pronašli i oduzeli revolver, municiju i druge predmete.
Naime, službenici OB Cetinje su, 03.01.2018 godine, postupajući po nalogu i u koordinaciji sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Cetinju, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.P. (24) iz Cetinja. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj revolver, 52 komada razne municije različitog kalibra, metalni boks, vojnički bajonet sa futrolom i lovački nož.
O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Cetinju koji je naložio da se oružje i municija proslijede u Forenzički centar radi vještačenja i da će se nakon dobijenog nalaza izjasniti o eventulanoj kvalifikaciji krivičnog djela.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?