Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ulcinj:Lišen slobode osumnjičeni za krivično djelo ubistvo u pokušaju

Objavljeno: 09.01.2018. 04:00 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su istoga dana kada je počinjeno rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i tom prilikom lišili slobode I.H. iz Ulcinja zbog sumnje da je počinio navedeno krivična djela.
Naime, službenci OB Ulcinj su, 08.01.2018. godine, preduzimajući operativne mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnog djela ubistvo u pokušaju na štetu E.P. iz Ulcinja, identifikovali i lišili slobode I.H. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
I.H. je, kako se sumnja, 08.01.2018. godine oko 18,50 časova u Bulevaru Teuta, ispred lokala Sahat Kula u Ulcinju, počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu E.P, na način što je u njegovom pravcu ispalio jedan hitac iz pištolja koji je tom prilikom pogodio staklo od motornog vozila na mjestu vozača, kojim je upravljao oštećeni E.P. I.H. je, sumnja se, drugi hitac ispalio u vazduh nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.
O događaj je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici kojije naložio da se I.H. liši slobode i da mu se privede uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počiniocu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?