Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Budva: Pronađen kokain: osumnjičeni lišen slobode

Objavljeno: 10.01.2018. 18:15 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Budva su u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za borbu protiv droge, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge, lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i zaplijenili oko 15 grama kokaina.

Niame, službenici CB Budva i Odsjeka su, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a po prethodno pribavljneoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Kotoru, izvršili pretres stana u Budvi koji koristi V.M. (23) iz Budve. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli 28 pvc kesica sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain težine 14,8 grama, metalnu drobilicu sa tragovima marihuane, više mobilnih telefona sa SIM karticama kao i novac u iznosu od 2.430 eura za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je V.M. imao namjeru da pronađeni kokain stavi u tzv. uličnu prodaju na području Opštine Budva.
Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici koji je naložio da se V.M. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?