Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

BEST Career Day Brisel - Prilika za razvoj internacionalne karijere za sve mlade iz Crne Gore

Objavljeno: 12.01.2018. 17:08 Autor: PR služba Ministarstva prosvjete

Sajam internacionalnih poslova i stručnih praksi pod nazivom BEST Career Day, koji će okupiti evropske kompanije i univerzitete, bić održan u Briselu 28. marta. Pravo učešća imaju mladi iz cijele Evrope.

Kroz prezentacije kompanije i univerziteta mladi će imati priliku da spoznaju nove mogućnosti za razvoj karijere. Takođe, izabrani kandidati imaće intervju sa kompanijom koja ih je birala sa ciljem zapošljavanja u istoj. Saznaćete više o radu u internacionalnom okruženju kroz različite radionice. Osim toga, dobijate šansu da se upoznate i sarađujete sa ljudima iz svih krajeva Evrope.

Ovo je sjajna prilika za sve mlade u Crnoj Gori da naprave svoje prve korake ka internacionalnoj karijeri.

Prijave traju do 21. januara, a proces apliciranja i sve dodatne informacije možete naći na zvaničnoj Facebook stranici Board of European Students of Technology ili web stranici: https://bcd.best.eu.org.

Ovaj događaj organizuje BEST (Board of European Students of Technology, studentska organizacija osnovana 1989. godine, koja danas broji 96 lokalnih grupa u 33 zemlje i preko 4 000 članova. Misija ove organizacije jeste da uspostavi komunikaciju i saradnju među evropskim studentima, omogući im razmjenu znanja i iskustava, a sve to sa ciljem razvoja njihove globalne misli, upoznavanju drugih kultura, međusobnog razumijevanja i osposobljavanja za dalji rad u internacionalnom okruženju.

BEST Podgorica je jedna od 96 lokalnih grupa sa sjedištem na Univerzitetu Crne Gore. Više informacija o njihovom radu možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici BEST Podgorica ili web stranici www.best.ac.me.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?