Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Nikšić: Pronađen heroin i kokain; osumnjičeni lišen slobode

Objavljeno: 12.01.2018. 18:30 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge su juče, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja ulične prodaje opojne droge na teritoriji Opštine Nikšić, lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Naime, službenici Odsjeka su, 11.01.2018. godine, postupajući na osnovu operativnih informacija, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres stana i drugh prostorija koje koristi I.K. (27) iz Nikšića. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli 11 pvc kesica sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin težine od oko 40 grama, devet pvc kesica sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain ukupne mase oko 5 grama, vagu za precizno mjerenje kao i pribor za pakovanje.
O događaju je obaviješten dražavni tužilac u VDT u Podgorici koji je naložio da mu se I.K. privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počnio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Oduzeta droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?