Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Podgorica: Lišen slobode osumnjičeni za pet teških krađa počinjenih u decembru prošle godine

Objavljeno: 12.01.2018. 21:22 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su rasvijetlili pet imovinskih delikata – pet krivičnih djela teška krađa u produženom trajanju i lišili slobode I.N. (35) iz Podgorice, zbog sumnje da ih je počinio.

On je, kako se sumnja, krivična djela počinio u Podgorici, u periodu od 17. do 31. decembra 2017. godine.

Sumnja se da je I.N. prvo krivično djelo počinio 17. decembra na način što je, iskoristivši to što je vozilo „Renault Premium“ bilo otključano, iz ovog vozila, koje je bilo parkirano u Ulici 27. marta, otuđio torbicu u kojoj je bilo 2.000 eura. On je dalje, sumnja se, nakon pet dana, iz prostorija oglasnog odjeljenja dnevnog lista Dan, iskoristivši trenutak kada je zaposlena pošla u drugu prostoriju, otuđio torbu ovog zaposlenog lica u kojoj se nalazilo 170 eura, sunčane naočari, bankovone kartice i druge stvari. Sjutradan je I.N, sumnja se, iz otključanog vozila „Audi A5“, u Bulevaru Džordža Vašingtona, otuđio torbu u kojoj se nalazilo 380 eura, kao i bankovne kartice i druge stvari. On je takođe, kako se sumnja, provalio u objekat pekare „Dušan“ u ulici Radosava Burića, iz koje je otuđio 490 eura iz registar kase. Sumnja se i da je provalio i u objekat pekare „Tri princa“ u Donjoj Gorici iz koje je otuđio tri torte.

Osumnjičeni je, uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počiniocu, priveden nadležnom državnom tužiocu u ODT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?