Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv za podnošenje predloga za dodjelu nagrada i priznanja

Objavljeno: 15.01.2018. 15:52 Autor: MUP

Ministarstvo unutrašnjih poslova - Komisija za sprovođenje postupka dodjele nagrada i priznanja, u skladu sa Pravilnikom o načinu i postupku dodjele nagrada i priznanja učesnicima zaštite i spašavanja („Službeni list Crne Gore”, broj 39/13) pokreće postupak dodjele nagrada i priznanja i upućuje


JAVNI POZIV

ZA PODNOŠENJE PREDLOGA ZA DODJELU NAGRADA I PRIZNANJA


učesnicima zaštite i spašavanja za posebne zasluge u razvoju sistema zaštite i spašavanja i iskazanu ličnu požrtvovanost u sprovođenju zaštite i spašavanja stanovništva i materijalnih dobara.

Predlog za dodjelu nagrada i priznanja mogu da podnesu državni organi, jedinice lokalne samouprave, operativne jedinice za zaštitu i spašavanje, nevladine organizacije, humanitarne organizacije, privredna društva, preduzetnici i druga pravna i fizička lica.

Predlog za dodjelu Komisija će sprovesti postupak dodjele nagrada i priznanja, i to:
- 2 (dvije) plakete zaštite i spašavanja,
- 2 (dvije) značke zaštite i spašavanja,
- 10 (deset) zahvalnica i
- 5 (pet) novčanih nagrada.
Predlog treba sadrži:
- podatke o učesniku zaštite i spašavanja koji se predlaže za nagradu i priznanje;
- obrazloženje predloga za dodjelu nagrade ili priznanja i razlozima predlaganja;
- vrstu nagrade ili priznanja za koju se učesnik zaštite i spašavanja predlaže;
- podatke o predlagaču.
Predlog može da sadrži i priloge (popis ostalih ostvarenih rezultata učesnika zaštite i spašavanja na području zaštite i spašavanja i sl.), na osnovu kojih se može ocijeniti vrijednost ostvarenih rezultata učesnika zaštite i spašavanja predloženog za dodjelu nagrade i priznanja.

Predlozi za dodjelu nagrada i priznanja dostavljaju se Ministarstvu unutrašnjih poslova - Komisiji za sprovođenje postupka dodjele nagrada i priznanja, u periodu od 15. do 30. januara 2018. godine.

Adresa za slanje predloga za dodjelu nagrada i priznanja:

- pošta: Ministarstvo unutrašnjih poslova - Komisija za sprovođenje postupka dodjele nagrada i priznanja, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog broj 22, 81000 Podgorica (sa naznakom: „Javni poziv - Direktorat za vanredne situacije“).- faks: 020/481 833 - e-mail: mup.emergency@t-com.me

Komisija za sprovođenje postupka dodjele nagrada i priznanja razmotriće sve dostavljene predloge i donijeti odluku o dodjeli nagrada i priznanja, koja će se objaviti na internet stranici Ministarstva unutrašnjih poslova, najkasnije do 15. februara 2018. godine.

KOMISIJA ZA SPROVOĐENJE POSTUPKA DODJELE NAGRADA I PRIZNANJA

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?