Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinje: Kontrolisano 28 bezbjednosno interesantnih lica; oduzeta tri vozila i drugi predmeti

Objavljeno: 15.01.2018. 18:00 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjedosti Cetinje su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti iz preventivno – bezbjednosnih razloga izvršili kontololu 28 bezbjednosno interesantnih lica i tom prilikom oduzeli tri putnička motorna vozila i druge nedozvoljene predmete.
Naime, službenici OB Cetinje su izveli raciju i tom prilikom kontrolisali 28 bezbjednosno interesantnih lica. Policijski službenici su tom prilikom pronašli dva biber spreja, dva elektro šokera, bejzbol palicu, metalnu palicu na razvlačenje i jednu metalnu šipku, kod D.T. (32), L.V. (50), A.M. (46), M.Š. (23), sva lica iz Cetinja, D.L. (34) iz Budve i M.P. (22) iz Podgorice.
Nadalje, u sklopu ove akcije, službenici OB Cetinje su oduzeli tri putnička motrona vozila i to pmv marke „Toyota Land Cruiser”, kolašinskih registarskih oznaka od M.P. (17) iz Cetinja, pmv „Fiat Punto“ ulcinjskih registarskih oznaka od bezbjednosno interesantnog lica L.V. (50) i pmv „Land Rover“ kotorskih registarskih oznaka od V.V. (23) iz Cetinja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?