Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Danilovgrad: Identifikovano i lišeno slobode lice za koje se sumnja da je pucalo u vazduh

Objavljeno: 15.01.2018. 18:35 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su lišili slobode lice osumnjičeno za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Naime, službenici OB Danilovgrad su, 12.01.2018. godine, postupajući po prijavi građana da je u mjestu Kujava nepoznato lice pucalo iz vatrenog oružja u vazduh, identifikovali i lišili slobode P.J. (35) iz Danilovgrada. Dolaskom na lice mjesta R.J. iz Danilovgrada, koji je od P.J. oduzeo pištolj iz kojeg je ovo lice, kako se sumnja, prethodno pucalo u vazduh, je predao policijskim službenicima predmetni pištolj marke M - 57 kalibra 7,62 mm.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se P.J. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnh materija. Nakon saslušanja tužilac je donio rješenja o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?