Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Bar: Č.Č. policiji nije prijavio da je pucano na njega; nije zadobio povrede od vatrenog oružja već povrede prilikom pada

Objavljeno: 15.01.2018. 20:11 Autor: UP
U cilju tačnog i objektivnog informisanja javnosti povodom događaja od sinoć koji se odnosi na ispaljivanje hitaca od strane nepoznatog lica u pravcu Č.Č. u Sutomoru, a o kojem su se pojavile nezvanične informacije u medijima, obavještavamo vas sljedeće:

Građanin Č.Č. nije Centru bezbjednosti Bar prijavio da je nepoznato lice u njegovom pravcu ispalilo hice iz vatrenog oružja. Do tog saznanja je došao policijski službenik CB Bar. Č.Č. u ovom događaju nije povrijeđen. Konstatovano je da Č.Č. ima povrede glave, ali koje nisu povrede nastale od vatrenog oružja već povrede koje je zadobio prilikom pada.

Naime, službenici CB Bar su 14.01.2018. godine oko 22,30 časova obaviješteni od strane policijskog službenika da je u saznanju da je u pravcu Č.Č. iz Bara nepoznato lice ispalilo nekoliko hitaca i da je on ostao nepovrijeđen.

Izlaskom na lice mjesta i izvršenim uviđajem službenici CB Bar su u saznanju da se predmetni događaj odigrao oko 40 minuta prije vremena prijave, odnosno saznanja policjskog službenika o događaju. Službenici CB Bar preduzimaju mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja kao i razloga njegovog neprijavljivanja od strane Č.Č. Tokom obrade ovog događaja utvrđeno je da Č.Č. ima povrede ali da te povrede nisu nanesene vatrenim oružjem već da ih je zadobio prilikom pada udarivši glavom o drveni predmet nakon što je nepoznati izvršilac navodno pucao u njegovom pravcu.

O predmetnom događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je ovlastio službenike CB Bar da izvrše uviđaj na licu mjesta, te kazao da će se nakon uvida u spise predmeta izjasniti o kvalifikaciji događaja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?