Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Podgorica: Lišen slobode osumnjičeni za KD nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

Objavljeno: 15.01.2018. 21:51 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su juče lišili slobode lice osumnjičeno za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Naime, službenici CB Podgorica su, 14.01.2018. godine, u mjestu Moračica, kontrolisali motorno vozila marke „Nissan Terrano“ podgoričkih registarskih oznaka, koje je u tom trenutku skrenulo sa asfaltnog puta i nastavilo kretanje lokalnim makadamskim putem. Policijski službenici su se dali u potjeru za predmetnim vozilom koje su nakon određenog vremena sustigli. Kontrolom vozila, policijski službenici su utvrdili da je vozilom upravljao V.V. (50) iz Podgorice a koji je nakon toga pokušao da pobjegne ali su ga policijski službenci sustigli i lišili ga slobode,

Pregledom V.V. pronađena su i oduzeta četiri komada lovačke municije.

Pretragom terena u neposrednoj blizini policijski službenici su pronašli lovačku pušku marke IŽ, ruske proizvodnje, kalibra 12 mm, koju je V.V, kako se sumnja, prilikom udaljavanja sa lica mjesta odbacio.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se V.V. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?