Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Berane: Pronađen skank; osumnjičeni lišen slobode

Objavljeno: 16.01.2018. 16:17 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge su juče u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Berane, preduzimajući aktivnosti u cilju suzbijana ulične prodaje opojne droge, lišili slobode lice osumnjičeno za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Naime, službenici Odsjeka i CB Berane su, 15.01.2018. godine oko 14,30 časova, postupajući na osnovu operativnih podataka, a na osnovu usmene naredbe sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, izvršili pretres kuće koju koristi A.Š. (20) iz Berana. Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli i oduzeli šest pvc zamotuljaka u kojima se nalazila biljna materija tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, težine 10,2 grama.

Pronađena materija biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se A.Š. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?