Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

NAJAVA: Potpisivanje Ugovora za projekat ,,Reforma poreske administracije“

Objavljeno: 18.01.2018. 18:58 Autor: Ivona Mihajlović - administrator
Sjutra, 19. januara u 8 časova, ministar finansija Darko Radunović i direktor Svjetske banke za našu zemlju Emanuel Salinas, potpisaće Ugovor o zajmu između Vlade Crne Gore i pomenute institucije za projekat ,,Reforma poreske administracije“, u iznosu od 14 miliona eura.

Cilj projekta je povećanje efikasnosti rada Poreske uprave kroz organizaciono restrukturiranje i razvoj kapaciteta za upravljanje i informacione tehnologije. Projekat uključuje finansijsku i tehničku podršku za izradu metodologija i procedura za naplatu prihoda, integrisanog sistema upravljanja prihodima (IRMS) i druge tehnološke infrastrukture, unaprijeđenje poreske inspekcije i operativnih sistema i tehničku pomoć kako bi se podržale odluke menadžmenta Poreske uprave Crne Gore u pogledu organizacione strukture. 

Takođe, projekat će pokrivati i usluge nadzora i tehničke pomoći za bezbjednost na putevima, institucionalno jačanje i implementaciju.

Informacija za medije:

Fotografije i video snimak potpisivanja Ugovora kao i izjave strana potpisnica biće dostupne na serveru Vlade po završetku događaja.


PR SLUŽBA 
MINISTARSTVA FINANSIJA

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?