Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinje: Krivična prijava protiv jednog lica; dva lica sprovedena u ZIKS

Objavljeno: 18.01.2018. 19:40 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, postupajući po planskim preventivnim aktivnostima, sa akcentom na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica, u proteklom periodu postigli sljedeće rezultate:

• Prilikom preduzimanja navedenih mjera i radnji, službenici OB Cetinje su lišili slobode Đ.N. (42) iz Cetinja, za kojim je od strane Osnovnog suda u Kotoru bila raspisana nacionalna potraga, zbog izvršenog krivičnog djela (falsfikovanje i zloupotreba kreditnih kartica i kartica za bezgotovinsko plaćanje). On je sproveden u ZIKS u Spužu na izdržavanje zatvorske kazne.
• Takođe, 18.01.2018 godine, u Bulevaru crnogorskih junaka u Cetinju, službenici OB Cetinje lišili su slobode V.Z. (52) iz Cetinja, za kojim je od strane Osnovnog suda u Cetinju bila raspisana nacionalna potraga, zbog izvršenog krivičnog djela (nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija). On će biti sproveden na izdržavanje zatvorske kazne u ZIKS u Spužu.
• Službenici OB Cetinje su, osim navedenog, 18.01.2018. godine državnom tužiocu u ODT u Cetinju dostavili posebni izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv L.R. (58) iz Cetinja, zbog osnovane sumnje da izvršila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Kod nje je pretresom pronađeno: 19 komada metaka cal 7,62 mm (puščani), jedan metak cal 7,62 mm (pištoljski) i dva komada metaka cal 6,35 mm (pištoljski). Municija je uz naredbu Osnovnog suda u Cetinju proslijeđena Forenzičkom centru radi vještačenja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?