Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Zajedničko saopštenje: Policijski i carinski službenici u saradnji sa kolegama iz Albanije spriječili pokušaj krijumčarenje i pronašli i oduzeli 4,4 kg heroina

Objavljeno: 19.01.2018. 17:20 Autor: UP i UC

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj i Uprave carina – Carinske ispostave Sukobin su na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, prilikom ulaska jednog vozila u Crnu Goru, otkrili oko 4,4 kilograma heroina. Osumnjičeno lice, koje je upravljalo vozilom, je lišeno slobode.

Naime, policijski službenici OGB Ulcinj i carinski službenici CI Sukobin su, 18.01.2018. godine oko 13,30 časova, na inicijativu albanske granične policije, kontrolisali putničko motorno vozilo marke „Renault Megan“, albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao P.G. (56) iz Republike Albanije.

Prilikom detaljne kontrole vozila, policijski i carinski službenici su izvršili pregled vozila i u dodatnoj oplati sve četiri felne, u posebnom otvoru namijenjenom za krijumčarenje droge, pronašli praškastu materiju svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, ukupne težine 4,4 kilograma.

Lice je lišeno slobode. Shodno Protokolu o radu na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, lice, vozilo i oduzeti heroin predati su službenicima granične policije Republike Albanije radi daljeg postupanja sa licem i procesuiranjem krivične prijave.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?