Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković primio predstavnike 32Group: Zainteresovani za investicije u turizam prvenstveno u Ulcinju i organizaciju velikih sportskih manifestacija u CG

Objavljeno: 22.01.2018. 23:13 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
                   
Predsjednik Vlade Duško Marković primio je predstavnike kompanije 32Group na čelu sa predsjednikom i izvršnim direktorom Grupe Madžidom Pišjarom.

Predstavnici kompanije sa sjedištem u Dubaiju, koja se sa svojim podružnicama na četiri kontinenta bavi, između ostalog, razvojem prostora, poljoprivredom, upravljanjem investicijama i poslovnim menadžmentom, izrazili su interesovanje za poslovanje u Crnoj Gori.

Predsjednik Vlade je upoznao sagovornike sa političkom i ekonomskom situacijom u našoj zemlji, sa izuzetnim rezultatima na vanjskopolitičkom i ekonomskom planu i sa našim političkim prioritetima. Premijer Duško Marković je rekao da je jedna od strateških politika Vlade unapređenje investicionog ambijenta i da su u tom smislu vrata otvorena za investitore od kojih ne očekujemo samo novac već i prenošenje u Crnu Goru iskustava u poslovanju i upravljanju.

32Group je izrazila posebno interesovanje za investicije u turizam i to u području Ulcinja gdje odmah želi da preuzme određene turističke objekte, kao i za investicije i poljoprivredu širom Crne Gore. Na sastanku je 32Group izrazila spremnost da organizuje u Crnoj Gori sportske manifestacije najvišeg ranga i iskazala zainteresovanost za valorozaciju aerodroma u Podgorici i Tivtu.

Sastanku je prisustvovao i predsjednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?