Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Lista kandidata NVO za člana Radne grupe za izradu teksta Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sudovima

Objavljeno: 23.01.2018. 21:33 Autor: Ministarstvo pravde

Na osnovu člana 13 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija („Službeni list CG”, broj 7/12), Ministarstvo pravde objavljuje

LISTU KANDIDATA NVO

koji su predloženi za člana Radne grupe za izradu teksta Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sudovima

Na osnovu javnog poziva koji je Ministarstvo pravde objavilo 11.01.2018. godine, za predlaganje predstavnika NVO za člana Radne grupe za izradu teksta Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sudovima, predloženi su kandidati:

1. Ana Raičević

-NVO Centar za demokratiju i ljudska prava – CEDEM

2. Danilo Ajković

- NVO Institut za vladavinu prava (IVP)

Navedeni predlog za Anu Raičević dostavljen je blagovremeno i uz svu potrebnu dokumentaciju, uvidom u koju je utvrđeno da su ispunjeni svi propisani uslovi za prihvatanje kandidature.

Kada je u pitanju dokumentacija koja je dostavljena u vezi sa kandidaturom Danila Ajkovića, a koju je dostavila nevladina organizacija Institut za vladavinu prava (IVP) ukazujemo da navedeni predlog nije dostavljen kako je to traženo javnim pozivom, a propisano odredbom člana 12 stav 1 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija.

Ministar pravde će, u roku od pet dana od dana isteka roka za objavljivanje liste kandidata koji su predloženi za člana Radne grupe za izradu teksta Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sudovima, izabrati za članstvo u Radnoj grupi za izradu teksta Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sudovima, kandidata za koga je dostavljeno najviše predloga nevladinih organizacija.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?