Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: MICE ponuda Crne Gore na berzi “Conventa 2018” u Ljubljani

Objavljeno: 24.01.2018. 20:14 Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma
Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa turističkom privredom predstavlja ponudu Crne Gore na berzi MICE (sastanci, podsticajna putovanja, kongeresi i dogadjaji) turizma “Conventa” koja se održava u Ljubljani od 24-25. januara.

Predstavnici Nacionalne turističke organizacije i turističke privrede, putem direktnih sastanaka, prezentovaće potencijalnim partnerima mogućnosti za organizaciju događaja u našoj zemlji. Tokom sajma, svi zainteresovani moći će da se informišu o ponudi hotela sa kongresnim kapacitetima, različitim mogućnostima za motivaciona putovanja, kao i investicionim projektima koji će biti realizovani u narednom periodu.

Organizatori događaja iskazuju interesovanje za organizaciju manjih konferencija i incentive (podsticajnih) putovanja u Crnoj Gori, a pored dobrih avio konekcija, kvaliteta hotelskih sadržaja kako su istakli prilikom odabira destinacije važan im je i kvalitet usluge kao i bezbjednost same destinacije.

Pored Nacionalne turističke organizacije na sajmu učestvuju: HG Montenegro Stars sa hotelom „Splendid Conference & Spa resort“, hoteli „Regent Porto Montenegro“ i „Maestral Hotel & Casino“, agencije „Congress travel“ i „Meridian DMC“.

„Conventa“ je na svoju desetu godišnjicu okupila preko 150 izlagača (hoteli, kongresni centri, DMC) iz deset zemalja jugoistočne Evrope i 200 pozvanih kupaca, organizatora kongresa, seminara, konferencija i drugih događaja sa značajnih evropskih emitivnih tržišta.

U saradnji sa organizatorom “Convente” i crnogorskom turističkom privredom, Nacionalna turistička organizacija nakon sajma organizuje inspekcijsko putovanje gdje će organizatore događaja direktno upoznati sa ponudom Crne Gore za ovaj vid turizma.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?